Tuotesarjat

Dermalogica ihonhoitotuotteet ovat sekä ihonhoidon ammattilaisten että kuluttajien ykkösvalinta maailmanlaajuisesti. Dermalogica keskittyy ihon hyvinvointiin ja erottuu muista rehellisellä tuotetutkimuksella, tehokkailla raaka-aineilla ja todellisilla tuloksilla.

Dermalogica tuotteet eivät sisällä ihoa yleisesti ärsyttäviä raaka-aineita tai halpoja täyteaineita. Tuotteet eivät sisällä tukkivia mineraaliöljyjä, keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita, ne ovat parabeenittomia, muutamaa tuotetta lukuunottamatta vegaaneja, eikä niitä koskaan ole testattu eläinkokein.

[ comfort zone ] on täydellinen ihonhoitosarja, joka sisältää kauneushoitoja, rituaaleja ja kosmetiikkaa. Nämä elementit luovat jokaiseen [ comfort zone ] hetkeen ainutlaatuista hyvää oloa. [ comfort zone ] on ylellinen kokemus aisteille, jossa yhdistyy intohimo kauneuteen.

Tämän takia elämäntapa, johon uskomme perustuu siihen, että jokaisesta hetkestä on tehtävä kallisarvoinen ja paras mahdollinen, joka päivä.

Kosmetiikan kehityksen huipulta, modernin ammattimaiset RVB Make Up tuotteet ovat miellyttävän helppokäyttöisiä tuoden iholle eloa, kirkkautta ja luonnollisen ulkonäön. Kosmetiikkatuotteiden huolella valitut koostumukset ja monipuolinen sävymaailma tuotteissa soveltuu sekä juhla- että arkikäyttöön.

RVB Värit stimuloivat hyvää mieltä ja immuunijärjestelmää sekä edistävät yleisesti ihmisen hyvinvointia. Diego dalla palman meikkitaiteilijat ovat valinneet RVB Color Therapy -tuotteisiin sopivimmat sävyt, jotka tukevat kehoa ja mieltä väriterapian menetelmien mukaan. RVB Color Therapy antaa värivoimaa jokaiselle käyttäjälleen.

Ensimmäinen ammattimeikkilinja, jonka tuotelinja vastaa markkinoiden kysyntään. Laajat värivalikoimat, pohjustus- ja hoitotuotteet, tarvikkeet ja siveltimet eli kaikki tarvittava täydelliseen ammattimeikkiin.

RVB-laboratorioissa tehtyjen tutkimusten ansiosta Color Therapy hyödyntää uusinta kosmetiikkateknologiaa. Meikit sisältävät hoitavia ainesosia, joiden ansiosta tuotteet ovat tehokkaasti hoitavia.

JB Cosmetics toi ensimmäisenä ripsienpidennykset Yhdysvaltojen markkinoille vuonna 2004. Yrityksellä on vankka kokemus markkinoiden parhaiden ripsienpidennystuotteiden suunnittelusta.

​Ensiluokkaiset JB Lashes-ripset valmistetaan höyhenen kevyistä, erittäin kiiltävistä ja kestävistä synteettisistä kuiduista, jotka on nimenomaan tarkoitettu ripsienpidennyksiin. JB Lashes-ripset ovat koostumukseltaan pehmeitä, runsaita ja taipuisia ja säilyttävät kaarevuutensa hyvin.

Artistic Nail Design Inc. on amerikkalainen huippulaadukas kynsituotebrändi, jonka varatoimitusjohtaja ja luova johtaja on kynsimuotoilun moninkertainen maailmanmestari Alisha Botero. Alisha Botero on kansainvälisesti kynsialla tunnettu asiantuntija ja arvostettu kouluttaja.

Artistic Nail Design -tuotesarjaan kuuluvat LED- ja UV -kovetteiset rakennekynsigeelit, joiden tekninen kehitys on viety huippuunsa. LED -teknologian ja kemiallisen tuotekehityksen ansiosta nämä geelit kovettuvat LED -valossa 20 sekunnissa.

Lisäksi sarjaan kuuluu Artistic Colour Gloss -geelilakkasarja, joka sisältää yli 80 upeaa ja kestävää sävyä, niin luonnonkynnellä käytettäväksi kuin rakennekynsien koristeluunkin.

Miraculos Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen kampaamoalan yritys, joka valmistaa ja maahantuo korkealaatuisia hiusalan tuotteita.

​Joulukuussa 2014 Miraculos Oy siirtyi kokonaisuudessaan suomalaisen perheyrityksen, Transmeri Groupin omistukseen. Miraculos ja Transmeri ovat tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan, sillä KC Professional -sarjan shampoita ja hoitoaineita kehitetään ja valmistetaan Transmerin tehtaalla Vantaalla.