Meistä

Elina Peurala

Kosmetologi

Olen Elina Peurala, Sky- kosmetologi. Opintoni olen suorittanut Helsingissä ja koulun jälkeen työskentelin Etelä-Suomessa ja myöhemmin Tampereella.

Olen kotoisin Alavudelta, ja juuret vetivät takaisin tänne Etelä-Pohjanmaalle. Työskentelin vajaa kaksi vuotta Seinäjoella yrittäjänä parturi-kampaamon yhteydessä. Jo opiskeluaikana haaveilin omasta liikkeestä, kunnes keväällä 2013 unelma toteutui vihdoin.

Luonteeltani olen avoin, iloisen energinen ja helposti lähestyttävä. Koulutukseltani olen myös kynsi- ja ripsimuotoilija sekä tuore pigmentoija-

Palveluihini kuuluvat kosmetologisten hoitojen lisäksi mm. meikkaukset, rakennekynnet, ripsipidennykset, turvalliset hampaiden valkaisut sekä kestopigmentoinnit.

Käytössäni olevat laadukkaat ja alansa parhaat tuotesarjat takaavat hoitojen tehokkuuden ja turvallisuuden – ylellisyyttä unohtamatta. Kosmetologin työssä koen olevani omalla alallani. Rakastan työtäni.
Asiakkaiden hyvinvointi ja heidän kauneutensa vaaliminen ovat minulle tärkeintä. Asiakastyytyväisyys on paras palkka työstäni. Olen myös Suomen kosmetologien yhdistyksen jäsen. Lisäksi olen suorittanut kosmetologien kansainvälisen Cidesco-tutkinnon.

Lämpimästi tervetuloa hemmoteltavaksi!

Nina Nieminen

Parturi-kampaaja

Olen Nina Nieminen iloinen ja pirtsakka parturi-kampaaja. Parturi-kampaajaksi valmistuin Vaasan ammattiopistosta 2006.

Olen työskennellyt aikaisemmin Hius- ja Kauneus Ateljeessa Tuurissa. Elämä vei minut välillä työskentelemään muille aloille, 2015 aloitin yrittäjänä Kauneussalonki Timantissa. Vuosien mittaan asiakkaistani on tullut läheisiä minulle, mikä sen mukavampaa kuin juoda yhdessä kuppi kahvia värin vaikutusajalla!

Nautin työstäni koska siinä näkee kättensä jäljen heti ja tyytyväinen asiakas on iloni. Lyhyistä naistenhiustenleikkauksista olen saanut paljon hyvää palautetta. Pidän toki kaikista palveluista mitä minulta saa; värjäykset, kampaukset, pidennykset ja kiharakäsittelyt.

​Lämpimästi tervetuloa